Cord Sepine Wengi Happy Asmara, Kunci Gitar Paling Mudah di Mainkan

Cord Sepine Wengi Happy Asmara
Cord Sepine Wengi Happy Asmara

Cord Sepine Wengi Happy Asmara, Kunci Gitar Paling Mudah di Mainkan


Intro : F C Dm G C

C Em
Cobo sawangen langit bengi iki
F G C
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
C Em
Opo ra kelingan naliko pacaran
F G
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff :
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati


Song : F C Dm G C F C Dm G C

C Em
Opo ra kelingan naliko pacaran
F G
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff :
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati

Post a Comment

Previous Post Next Post